Емоційний інтелект дитини

 «Виховання почуттів з перших років життя є найважливішим завданням, оскільки те, як засвоюватимуться знання та вміння, вирішальним чином залежить від самооцінки дитини»

О.В. Запорожець


6 способів підтримки дітей під час спалаху коронавірусу (COVID-19)

 

6 способів підтримки дітей під час спалаху коронавірусу (COVID-19) | UNICEF  Ukraine
UNICEF

  • Коронавірусне захворювання (COVID-19) несе із собою тривожність, стрес і невпевненість. Особливо сильно їх відчувають діти різного віку. Різні діти справляються з такими емоціями по-різному. Але якщо у житті вашої дитини реальністю стали закриття школи, скасування подій або розлука з друзями, ваша любов та підтримка потрібні їй зараз як ніколи.

Батькам першокласників НУШ

 

Шановні батьки, ваша дитина вперше переступить поріг нового навчального закладу – школи, де на неї чекатимуть цікаві уроки, веселі перерви, змістовне дозвілля, гарні друзі та перша вчителька. Щоб навчання першокласника було цікавим, результативним, приносило користь дитині і радість батькам, ми пропонуємо вам низку порад.

Без названия

50 дрібниць, які щодня крадуть у нас радість життя


Письменниця і психолог Сара Хансен вважає, що нещастя має безліч відтінків. Вона особисто виявила 50 - це ті чинники, які завжди впливають на нас негативно. Пропонуємо ознайомитися зі статтею Сари. Тут все просто і зрозуміло, але чомусь у нашій щоденній боротьбі ми так легко забуваємо про це.

ПЕРШ НІЖ ГНІВАТИСЬ ...



Дівчина чекала свій рейс у великому аеропорту. Її рейс було затримано, і їй довелося чекати літак протягом декількох годин. Вона купила книгу, пакет печива і сіла в крісло, щоб провести час.

Пристрасть до селфі офіційно визнано психічним розладом


Доступність гаджетів та їхня багатофункціональність перетворила мистецтво фотографії на незграбний і навіть іноді огидний кітч: табір людей, готових фотографувати себе та свої відображення в дзеркалі, зростає мало не з кожним днем.

18 роликів, що допоможуть дітям впоратися зі стресом

18 роликів, що допоможуть дітям впоратися зі стресом і заспокоїтися через розваги, розробив телеканал ПЛЮСПЛЮС разом із дитячим психологом Світланою Ройз. Мінімультики покажуть в ефірі, також вони доступні на Youtube.
https://www.youtube.com/user/plusplustv/videos